Op deze pagina vindt u informatie over de concerten georganiseerd door de Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen.

Secretariaat: Kolk 5, 8266 JN Kampen, e-mail: orgelconcerten[at]debovenkerk.nl.

Concertserie 2019

Feestdagen

Maandag 22 april (Pasen)
Zaterdag 27 april (Koningsdag)
30 mei (Hemelvaartsdag)
Maandag 10 juni (Pinksteren)

Peter Eilander (programma)
Bram Brandemann & Ab Weegenaar (programma)
Jaap Zwart (programma)
Gert van Hoef (programma)

Donderdag 4 juli
Donderdag 11 juli
Donderdag 18 juli
Donderdag 25 juli

Sander van den Houten en het BKKK grote orgel mis (Bach)
Willeke Smits
Hayo Boerema
Toon Hagen

Augustus

Donderdag 1 augustus

Donderdag 8 augustus

Donderdag 15 augustus

Donderdag 22 augustus

Donderdag 29 augustus

Geert Bierling (transcripties)

Wolfgang Zerer Orgelpad Kamper Uit Dag

Rien Donkersloot

Ab Weegenaar (vier klavecimbels en orkest Bach transcriptie André Isoir)

Jan Hage (verzoekprogramma)

Concertpas

Het is ook in het seizoen 2019 weer mogelijk om een concertpas aan te schaffen.
U betaalt slechts voor 4 concerten, terwijl u toegang heeft voor 5 concerten! U kunt deze pas gedurende de gehele concertperiode kopen bij de kassa voorafgaand aan de concerten.
De kosten voor de concertpas zijn:

• volwassenen: € 40,00
  • 65+: € 32,00
  • Jeugd tot 18 jaar: € 24,00

De concertpas is persoonlijk en niet geldig voor de concerten op zaterdagmiddag.

Stadsconcerten

Op de zaterdagen in de maanden juli en augustus is de Bovenkerk vanaf 15.00 uur geopend voor de muziekliefhebber, maar ook voor de toevallige passant. In een ontspannen sfeer worden door diverse musici boeiende werken ten gehore gebracht.

De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.

Parkeren

Naast de toren van de Bovenkerk is een parkeerplaats (Muntplein) waar u tegen betaling kunt parkeren.
Gratis parkeren kunt u op het Burgemeester Berghuisplein. Vanaf deze parkeerplaats loopt u in ongeveer 10 minuten (700 meter) naar de Bovenkerk.
Voor meer informatie over parkeren in de stad Kampen zie: https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.