Orgelconcerten

Op deze pagina vindt u informatie over de concerten georganiseerd door de Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen.

Secretariaat: Kolk 5, 8266 JN Kampen, e-mail: orgelconcerten[at]debovenkerk.nl.

Reguliere openingstijden

Vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur;
Zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur.

Concertserie 2022

Ook in 2022 is het de bedoeling dat er orgelconcerten worden georganiseerd op de orgels in de Bovenkerk. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij bij deze concerten publiek kunnen ontvangen.
Op deze website en via Facebook zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen m.b.t. onze concerten.

Onze concerten beginnen om 20.00 uur, behalve de concerten op Koningsdag en Hemelvaartsdag. Deze concerten beginnen om 16.30 uur.
Vanaf een half uur voor aanvang van het concerten zijn de deuren van de Bovenkerk geopend.

Feestdagen

Maandag 18 april – Pasen Sietze de Vries
Woensdag 27 april – Koningsdag Gert van Hoef
Donderdag 26 mei – Hemelvaartsdag Harry Hamer
Maandag 6 juni – Pinksteren Gerwin van der Plaats

Zomerserie

Donderdag 7 juli Hayo Boerema
Donderdag 14 juli Ab Weegenaar
Donderdag 21 juli Toon Hagen
Donderdag 28 juli Gerben Mourik

Augustus

Donderdag 4 augustus Petra Veenswijk
Donderdag 11 augustus Rien Donkersloot
Donderdag 18 augustus Jan Hage
Donderdag 25 augustus Matthias Havinga (Bach-concert)

Donderdag 1 september Gerben Budding

Parkeren

Naast de toren van de Bovenkerk is een parkeerplaats (Muntplein) waar u tegen betaling kunt parkeren.
Gratis parkeren kunt u op het Burgemeester Berghuisplein. Vanaf deze parkeerplaats loopt u in ongeveer 10 minuten (700 meter) naar de Bovenkerk.
Voor meer informatie over parkeren in de stad Kampen zie: https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.