Op deze pagina vindt u informatie over de concerten georganiseerd door de Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen.

Secretariaat: Kolk 5, 8266 JN Kampen, e-mail: orgelconcerten[at]debovenkerk.nl.

Concertserie 2018

Bas de Vroome programma
Wolfgang Zerer Bach-programma
Jos van der Kooy Verzoekprogramma

Alle concerten: aanvang 20.00 uur, op Koningsdag en Hemelvaartsdag om 17.00 uur.

Toegang:
Volwassenen: € 10,00
65+: € 8,00
Jeugd tot 18 jaar: € 6,00
Kinderen t/m 15 jaar: gratis

Concertpas

Het is ook in het seizoen 2018 weer mogelijk om een concertpas aan te schaffen.
U betaalt slechts voor 4 concerten, terwijl u toegang heeft voor 5 concerten! U kunt deze pas gedurende de gehele concertperiode kopen bij de kassa voorafgaand aan de concerten.
De kosten voor de concertpas zijn:

• volwassenen: € 40,00
  • 65+: € 32,00
  • Jeugd tot 18 jaar: € 24,00

De concertpas is strikt persoonlijk en niet geldig voor de concerten op zaterdagmiddag.

Stadsconcerten

Op de zaterdagen in de maanden juli en augustus is de Bovenkerk vanaf 15.00 uur geopend voor de muziekliefhebber, maar ook voor de toevallige passant. In een ontspannen sfeer worden door diverse musici boeiende werken ten gehore gebracht.

De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.

Parkeren

Naast de toren van de Bovenkerk is een parkeerplaats (Muntplein) waar u tegen betaling kunt parkeren.
Gratis parkeren kunt u op het Burgemeester Berghuisplein. Vanaf deze parkeerplaats loopt u in ongeveer 10 minuten (700 meter) naar de Bovenkerk.
Voor meer informatie over parkeren in de stad Kampen zie: https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.