Op deze pagina vindt u informatie over de concerten georganiseerd door de Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen.

Secretariaat: Kolk 5, 8266 JN Kampen, e-mail: orgelconcerten[at]debovenkerk.nl.

Concertserie 2017

Willeke Smits – meer informatie
Ab Weegenaar – meer informatie
Cor Ardesch – meer informatie

Alle concerten: aanvang 20.00 uur, op Koningsdag en Hemelvaartsdag om 17.00 uur.

Toegang:
Volwassenen: € 10,00
65+: € 8,00
Jeugd tot 18 jaar: € 6,00
Kinderen t/m 15 jaar: gratis

Bijzondere concerten

In 2017 zijn er een aantal bijzondere concerten. Van 15 tot en met 18 juni worden in Kampen de internationale Hanzedagen gehouden (zie ook Hanze2017.nl). Op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni organiseren wij daarom twee orgelconcerten. Deze concerten zijn vrij toegankelijk (vrije gift bij de uitgang).

16 juni (aanvang 23.00 uur)
17 juni (aanvang 23.00 uur)

Toon Hagen – Canto Ostinato
Ab Weegenaar – Bach bij Nacht

Concertpas

Het is ook in het seizoen 2017 weer mogelijk om een concertpas aan te schaffen.
U betaalt slechts voor 4 concerten, terwijl u toegang heeft voor 5 concerten! U kunt deze pas gedurende de gehele concertperiode kopen bij de kassa voorafgaand aan de concerten.
De kosten voor de concertpas zijn:

• volwassenen: € 40,00
  • 65+: € 32,00
  • Jeugd tot 18 jaar: € 24,00

De concertpas is strikt persoonlijk en niet geldig voor de concerten op zaterdagmiddag.

Zaterdagmiddagconcerten

Op de zaterdagen in de maanden juli en augustus is de Bovenkerk vanaf 15.00 uur geopend voor de muziekliefhebber, maar ook voor de toevallige passant. In een ontspannen sfeer worden door diverse musici boeiende werken ten gehore gebracht.

De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.