Naast alle avondconcerten in de komende zomer begint ook weer de prachtige reeks van zaterdagmiddagconcerten. Een zeer toegankelijke serie waarbij u, met uw (klein) kinderen niet mag ontbreken. Zoals al vele jaren: iedere zaterdag in de maanden juli en augustus beginnen we om 15:00 uur, de deur gaat een half uur eerder open. De programma onderdelen worden meestal mondeling aangekondigd, de toegang is vrij maar de collecte schaal is aanwezig bij de uitgang!

Agenda zomer 2020

Bovenkerk

za. 4 juli

Cantorij Theologische Universiteit Kampen onder leiding van Sander van den Houten met medewerking van Ab Weegenaar – orgel

za. 11 juli

Johan Smit – orgel met medewerking van Johanna Bart – sopraan

za. 18 juli

Marijn de Jong – orgel met medewerking van Maurice van Dijk – trompet

za. 25 juli

Sander van den Houten – orgel met medewerking van Elly Bakker – blokfluit

za. 1 aug.

Ab Weegenaar – orgel/fagot met medewerking van Sander van den Houten – orgel

za. 8 aug.

Sara van den Brink – harp met medewerking van Ab Weegenaar – orgel

za. 15 aug.

Wandeltocht met kleine concertjes langs de orgels van de Burgwal, Broeder- en Buitenkerk met Bram Brandemann, Sander van den Houten en Ab Weegenaar. Start om 15:00 uur bij de Burgwal (Burgwal 59)

za. 22 aug.

Marjo van Someren – sopraan, Bart Oenema – bariton. Mannenensemble Campensis onder leiding van Ab Weegenaar met medewerking van Sander van den Houten – orgel. Onder andere Messe in B (opus 172) van Josef G. Rheinberger.

za. 29 aug.

Gemengd vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’

Toegang vrij

De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.