Op de zaterdagen in de maanden [eind] juni, juli en augustus in 2019 is de Bovenkerk vanaf 15:00 uur geopend voor de muziekliefhebber, maar ook voor de toevallige passant. In een ontspannen sfeer worden door diverse musici boeiende werken ten gehore gebracht. Ook zeer geschikt om met uw kinderen kennis te laten maken met deze muziek in de prachtige ruimte van de bovenkerk!

Toegang vrij

De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.

Bovenkerk

za. 29 juni

Sander van den Houten en Ab Weegenaar (20 jarig bestaan van het Reil -orgel!)

za. 6 juli

het Quintus Vrouwenkoor o.l.v. Marjo van Someren en Marjolein de Wit -fluit, Ab Weegenaar -fagot en Martin Zonnenberg – orgel

za. 13 juli

Aarnoud de Groen, orgel en SaeJeong Kim, sopraan